rengör en sänggavel

Rutinmässig rengöring av stoppade sänggaveln kommer att göra det längre och ser fräsch . Veckans dammsugning bort dammet som samlas i ditt hem i mellan rengöringar . Spot städning kan bli av små fläckar , men försök att komma till dem innan de sätter

Om du har inte tid och vill hjälp, kontakta oss och boka en tid. https://saltsjostad.se/mobeltvatt


1 .
Vakuum din stoppade sänggaveln varje vecka för att ta bort damm eller smuts . Kör vakuum över alla vinklar och vrår att dra sig damm som kan ha trängt in i tyget .
2 .
Sweep din sänggavel mellan dammsugning om du märker en damm uppbyggd , eller ta bort spindelväv .
3 .
Ta bort fläckar med en något fuktig vit duk . Gnugga området försiktigt så du inte skadar tyget på din klädd sänggavel .
4 .
Använd klädsel renare att utplåna större fläckar på stoppade sänggavel . Testa klädsel renare på baksidan av sänggaveln att försäkra det kommer inte att skada eller missfärga tyget innan du använder den på en plats som är väl synlig .
5 .
Spray din klädd sänggavel med ett tyg luftrenare för att ta bort kvardröjande lukter . Spray en lätt dimma av tyg luftrenare och låt det torka , snarare än mättar väven .

tips och varningar


Håll klädd sänggavel rena genom att duscha innan sängen att ta bort smink och hår produkt som kan ge fläckar eller skada tyget .