möbeltvätt

I soffor och stolar samlas det lätt damm, bakterier och kvalster. För att få bort allt sådant krävs en riktig möbelrengöring på djupet. Boka möbeltvätt idag!

möbeltvätt
Se alla omdömen för Saltsjö Städ på Offerta.se

Professionell Möbeltvätt

Boka möbeltvätt i Stockholm till bra priser. Behöver dina möbler en djuprengöring? Våra experter på möbeltvätt ser till att allt görs rätt om möbeltvätt, utan att skada tyget. Efter möbeltvätt resultatet blir renare och mer slittåliga möbler samt förbättrad luftkvalitet. Du kommer att bli av med smuts, damm och andra föroreningar som samlas i sprickor och springor i dina textil. Och du kan trösta dig i det faktum att bättre vård förlänger livet på din investering med textiltvätt soffa. 

 

Naturvänliga produkter 

Vi använder naturvänliga produkter för möbeltvätt. Möbeltvätt går inte att utföra helt utan kemikalier, men vi väljer noga ut de medel vi använder eftersom vi vill använda så naturvänliga produkter som möjligt. Utöver tvättmedlet så är det maskinerna som gör grovjobbet, och vår personal som har mångårig erfarenhet av möbeltvätt. Resultatet är rena och fräscha möbler som förgyller hemmet.

 

Möbeltvätt i Stockholm

Med professionell möbeltvätt får du och din familj glädje av er möbel igen. Boka möbeltvätt idag! Och få tillbaka den nya känslan av att ha en ren och fräsch möbel, som både luktar och ser ny ut igen. Vi utför möbeltvätt i hela Stockholm.
 

Tvätta soffa – Ta bort fläckar

För att tvätta soffa behöver inte vara komplicerad för att få lösningen. Vi tvätta soffa ordentligt och de flesta fläckar går att få bort genom att använda rätt tvättning och fläckborttagningsmetod. Beställa möbeltvätt idag och vi kommer till dig pådin plats och tvätta soffa professionellt.

 

Rengöra soffa – Rejäl uppfräschning

Soffor och fåtöljer går inte bara att torka av med en trasa för att få rena och användandet tar ut sin rätt. Man måste rengöra soffa. Om du använt dina möbler normalt så kommer de ändå för eller senare behöva en rejäl uppfräschning. Och rengöra soffa om du köper möbler second hand, det kan kännas bra att se över en begagnad soffa en sväng innan man börjar använda den. Just kontakta oss och boka en tid för möbeltvätt.

 

Möbeltvätt – Sofftvätt och Mattvätt 

Vi utför sofftvätt, mattvätt, sängtvätt. Det fina med den sofftvätt och möbeltvätt madrass vi erbjuder är att den utförs hemma hos er. Inte bara innebär det mindre jobb för er, men också att ni kan göra rut-avdrag för sofftvätt och möbeltvätt. Vi tvätta soffa, sängar och mattor hos er med den senaste tekniken och miljövänliga produkter. Kontakta oss och få möbeltvätt offert!

 

Bäst på möbeltvätt

Vi tillhör de bästa möbeltvätt firmorna i Stockholm, och vi tror faktiskt att vi är bäst på möbeltvätt. Vår personal har den rätta erfarenhet och vi har investerat i den senaste utrustningen som gör möbeltvätt snabb, effektiv och miljövänlig. Oberoende om möblerna är av trä eller textil har vi sätt att rengöra dem. Hör av dig och boka möbeltvätt!

 

Textiltvätt soffa och stolar

Vi utför textiltvätt soffa till bra pris och rätt textiltvätt metod med kvalitet, utan att skada tyget. Resultatet blir renare och mer slittåliga möbler samt förbättrad luftkvalitet. Du kommer att bli av med smuts, damm och andra föroreningar som samlas i sprickor och springor i dina textiltvätt soffa. Och du kan trösta dig i det faktum att bättre vård förlänger livet på din investering med textiltvätt soffa.

 

 

Textiltvätt möbler hemma

Vi förstår att dina möbler kan vara en av de största investeringarna i ditt hem. Vi tvätta soffa professionellt. Med detta i åtanke, kan du räkna med Saltsjö Städ expertis för att få jobbet gjort rätt. Det hela börjar med en undersökning av dina möbler för att fastställa lämplig teknik, särskilt för eventuella problemområden innan vi tvätta soffa. ( Få bort fläcken så fort som möjligt ) och Beställa proffsig möbeltvätt idag!

Möbeltvätt soffa Stockholm

Har den vita soffan bara slutat vara vit och blivit gammal och grå? Vi tvätta soffa oavsett om olyckan varit framme eller om tiden bara gått sin gilla gång hjälper vi dig att återställa dina favoritmöbler så att de blir som nya igen. Vi är den bästa möbeltvätt firma i Stockholm med 100% nöjd kund-garanti.

 

Möbeltvätt offert

 

 

Få en bra och rätt möbeltvätt pris från oss, för sofftvätt, möbeltvätt stolar, fåtöljer, köksstolar, madrasstvätt och sängtvätt. Snabbt, enkelt och tryggt!


 
 

 

Möbelrengöring i hemmet

Med möbeltvätt håller era möbler sig hela och rena mycket längre. Ta bort fläckar. Med dagens nya teknik tvättar och tar enkelt bort svåra fläckar. Få tillbaka den nya känslan av att ha en ren och fräsch möbel, som både luktar och ser ny ut igen. En välanvänd möbel drar genom året till sig en mängd olika orenligheten, såsom odör, damm och fläckar. Vilket kan undvikas med en ordentlig möbeltvätt. Beställ möbeltvätt idag!

 

Tvätta madrass

Att tvätta madrass eller ta bort fläckar på en madrass kan vara svårt. Det beror på att madrasser ofta är gjorda i känsliga material som inte tål vanlig tvätt. Vi anpassar alltid vår metod av tvätta madrass efter materialet och de fläckar som finns på madrassen. I de allra flesta fall försvinner fläckar helt efter madrass tvätt. Vissa fläckar kan vara svåra att få bort om de suttit under lång tid, därför rekommenderar vi att tvätta din madrass regelbundet.

Vanliga Frågor & Svar

För att få bästa möjliga resultat av rengöringen, se till att det är undanplockat från föremål som kan hindra utförandet av arbetet. 

Vi kan tvätta de flesta textila material. Dock inte ull, plysch, orientaliska mattor eller antika mattor/möbler.

Vi har textilrengöring maskiner för professionellt bruk med tillhörande medel.

Nej, bäst att vänta minst 8 timmar.

Det beror på hur stor som ska rengöras. Men cirka 2 till 4 timmar

Möbelrengöring spray-skum

Vissa möbler går att skumtvätta eller tvätta med möbelspray. Skumtvätt soffa  kan vara ett sätt att fräscha upp er  möbel men ta oftast inte bort fläckar och ingrodd smuts. Många av våra kunder har själva försökt skumtvätta sina möbler utan att lyckas innan de kontaktar oss. Det kan vara svårt att få en jämn tvätt med spray och skum. Oftast behövs dessa metoder kompletteras med maskinell borstning för att resultatet skall bli lyckat. Det är dessutom väldigt viktigt att tyget sköljs ordentligt efter tvätt för att inte lämna kvar tvättmedelsrester. 

 

Tvätta Mio soffor

Tvätta Mio möbler går utmärkt trotts tveksamt tvättråd. Mio soffor är mycket populära och finns i många svenska hem. Självklart blir dessa soffor smutsiga precis som andra möbler. Mio själva har ett möbeltvätt skum som är avsett för enklare rengöring men tar inte bort fläckar och ingrodd smuts.

Vi tvättar dagligen soffor från Mio och har den erfarenhet som krävs för lyckat resultat! Kolla gärna på våra bilder och läs recensioner från andra som anlitat oss för tvätt av Mio möbler med fantastiskt resultat.

 

Tvätta textil med ångtvätt

Ångtvätt är mer och mer populärt. Det är självklart bra till många saker eftersom du tvättar med endast vatten, utan kemikalier. Att ångtvätta soffa är däremot inte alltid att rekommendera eftersom många textil-soffor inte tål hög värme. Det är stor risk för att soffklädseln krymper, blir missfärgad, eller på annat sätt tar skada av den höga temperaturen. Vissa soffor är dessutom klädda med plast under soffklädseln, då kan ångtvätt innebära att plasten smälter och soffan blir helt förstörd. Vi använder endast ångtvätt i undantagsfall, då görs en noggrann kontroll av möbelns material innan den tvättas med ånga. 

 

Sänggavel tvätt

Sänggavel tvätt håller era sängen fräscha och rena mycket längre. Dagens nya teknik tvättar och tar enkelt bort svåra fläckar, t.o.m. Olja fläck på sänggavel! Få tillbaka den nya känslan av ren och fräsch sänggavel, som både luktar och ser ny ut igen med Bekvämlighet. Med professionell sänggavel tvätt får du och din familj glädje av er sänggavel igen.

 

Vad kostar möbeltvätt?

Priset avgörs av mängden storlek och antal som ska rengöras. Kontakta oss på kontaktformuläret så ger vi dig en prisuppgift. Du når oss på telefon 0708733674 eller via e-post: info@saltsjostad.se

Optimized with PageSpeed Ninja