möbeltvätt

möbeltvätt

Professionell möbeltvätt i Stockholm med Rutavdrag och 100% nöjd kund-garanti.

Vi utför möbeltvätten för privatperson och företag.

Möbeltvätt offert

 

Få en bra och rätt möbeltvätt pris från oss, för sofftvätt, möbeltvätt stolar, fåtöljer, köksstolar, madrasstvätt och sängtvätt. Snabbt, enkelt och tryggt!

 
 

Professionell Möbeltvätt

Våra experter ser till att allt görs rätt om möbeltvätt, utan att skada tyget. Resultatet blir renare och mer slittåliga möbler samt förbättrad luftkvalitet. Du kommer att bli av med smuts, damm och andra föroreningar som samlas i sprickor och springor i dina textil. Och du kan trösta dig i det faktum att bättre vård förlänger livet på din investering med textiltvätt soffa. 

Tvätta soffa Stockholm

Har den vita soffan bara slutat vara vit och blivit gammal och grå? Vi tvätta soffan! Oavsett om olyckan varit framme eller om tiden bara gått sin gilla gång hjälper vi dig att återställa dina favoritmöbler så att de blir som nya igen. Vi är den bästa möbeltvätt firma i Stockholm med 100% nöjd kund-garanti.

Möbelrengöring i hemmet

Med möbeltvätt håller era möbler sig hela och rena mycket längre. Ta bort fläckar. Med dagens nya teknik tvättar och tar enkelt bort svåra fläckar. Få tillbaka den nya känslan av att ha en ren och fräsch möbel, som både luktar och ser ny ut igen. En välanvänd möbel drar genom året till sig en mängd olika orenligheten, såsom odör, damm och fläckar. Vilket kan undvikas med en ordentlig möbeltvätt. Beställ möbeltvätt idag!

Textiltvätt Soffa

Vi förstår att dina möbler kan vara en av de största investeringarna i ditt hem. Vi tvätta soffan professionellt. Med detta i åtanke, kan du räkna med Saltsjö Städ expertis för att få jobbet gjort rätt. Det hela börjar med en undersökning av dina möbler för att fastställa lämplig teknik, särskilt för eventuella problemområden innan vi tvätta soffan. ( Få bort fläcken så fort som möjligt ) och Beställa proffsig möbeltvätt idag!

Rengöring av kontorsstolar och mattor

image99Rengöring av Kontorsstol

Vi utför professionell möbeltvätt stolar och textilskyddsbehandling av alla slags möbler, soffgrupper, fåtöljer, matsalsstolar, antika stolar och kontorsstolar. 

image100Rengöring av Mattor

Vi utför rengöring kontorsmatta på plats. Det är bekvämt för kunder eftersom de behöver inte tänka om hämtning och lämning. Vi jobbar i hela Stockholms område. 

Möbelrengöring spray-skum

Vissa möbler går att skumtvätta eller tvätta med möbelspray. Möbeltvätt skum kan vara ett sätt att fräscha upp er  möbel men ta oftast inte bort fläckar och ingrodd smuts. Många av våra kunder har själva försökt skumtvätta sina möbler utan att lyckas innan de kontaktar oss. Det kan vara svårt att få en jämn tvätt med spray och skum. Oftast behövs dessa metoder kompletteras med maskinell borstning för att resultatet skall bli lyckat. Det är dessutom väldigt viktigt att tyget sköljs ordentligt efter tvätt för att inte lämna kvar tvättmedelsrester. 

Tvätta Mio soffor

Tvätta Mio möbler går utmärkt trotts tveksamt tvättråd. Mio soffor är mycket populära och finns i många svenska hem. Självklart blir dessa soffor smutsiga precis som andra möbler. Mio själva har ett möbeltvätt skum som är avsett för enklare rengöring men tar inte bort fläckar och ingrodd smuts.

Vi tvättar dagligen soffor från Mio och har den erfarenhet som krävs för lyckat resultat! Kolla gärna på våra bilder och läs recensioner från andra som anlitat oss för tvätt av Mio möbler med fantastiskt resultat.

Tvätta textil med ångtvätt

Ångtvätt är mer och mer populärt. Det är självklart bra till många saker eftersom du tvättar med endast vatten, utan kemikalier. Att ångtvätta soffa är däremot inte alltid att rekommendera eftersom många textil-soffor inte tål hög värme. Det är stor risk för att soffklädseln krymper, blir missfärgad, eller på annat sätt tar skada av den höga temperaturen. Vissa soffor är dessutom klädda med plast under soffklädseln, då kan ångtvätt innebära att plasten smälter och soffan blir helt förstörd. Vi använder endast ångtvätt i undantagsfall, då görs en noggrann kontroll av möbelns material innan den tvättas med ånga. 

Sänggavel tvätt

Sänggavel tvätt håller era sängen fräscha och rena mycket längre. Dagens nya teknik tvättar och tar enkelt bort svåra fläckar, t.o.m. Olja fläck på sänggavel! Få tillbaka den nya känslan av ren och fräsch sänggavel, som både luktar och ser ny ut igen med Bekvämlighet. Med professionell sänggavel tvätt får du och din familj glädje av er sänggavel igen.

 

Vad kostar möbeltvätt?

Priset avgörs av mängden storlek och antal som ska rengöras. Kontakta oss på kontaktformuläret så ger vi dig en prisuppgift. Du når oss på telefon 0708733674 eller via e-post: info@saltsjostad.se

Omdöme

Om oss

Saltsjö Städ är ett familjeföretag som har en lång erfarenhet inom städ. Hos oss kan du känna dig trygg. Vi är fullt försäkrade hos Trygg-Hansa och lämnar alltid städgaranti på våra jobb. Som kund hos oss kan du förvänta ett professionellt resultat.

SALTSJÖ STÄD

Tel: 0708733674

Adress: Braxengatan 11 Saltsjöbaden

Email: info@saltsjostad.se