Mattvätt

Professionell Mattvätt i Stockholm. Detta utför vi på plats hos kunden.

mattvätt

Professionell Mattvätt

Mattvätt offert i hela Stockholm: vi utför mattvätt i hemma som hallmatta, köksmatta, tvätta heltäckningsmatta, kemtvätt matta till bra priser. Boka mattvätt idag! 

 

En mattvätt förlänger din mattas liv samt ger den tillbaka sin riktiga lyster. Genom att dammsuga en matta får du bort damm men inte all smuts och bakterier som du fr bort med en mattvätt, det är därför viktigt att mattvätta regelbunden en matta för att hålla den ren och fräsch. 

Tvätta heltäckningsmatta

Som med alla mattor så bör man dammsuga en heltäckningsmatta regelbundet, åtminstone en gång i veckan. Fläckar som uppstår kan punktbehandlas och bör tas bort direkt, läs tipsen ovan för utförligare beskrivning av olika fläckborttagningsmetoder.Men hur gör man för att hålla heltäckningsmattor rena? Mattan som det gås ofta och mycket över bör tvättas ca två gånger om året. Det bästa är att anlita oss och tvätta dina mattor professionellt.

Mattvätt hemma

Att hålla mattan ren och fräsch är en viktig del av ett fräscht hushåll. Här kommer en enkel och praktisk guide till mattvätt hemma, och du får även tips på produkter som du kan använda samt råd på hur du får bort fläckar och lukt från mattor.Tänk på att vissa mattor, till exempel handknutna och tuftade mattor, samt mattor gjorda av silke, är ömtåligare än t.ex. en trasmatta. Det är bättre att kontakta oss. Genom att kontakta en bättre mattvätt företag som oss så kan du få en bättre resultat.  

 

HUR DET FUNGERAR?

  1. Vi börjar med att dammsuga mattan
  2. Vi ta bort  fläckar med fläckborttagning 
  3. Vi tvättar mattan med mattvättmaskin
  4. Resultatet blir en ren matta utan smuts och bakteri
Optimized with PageSpeed Ninja