Integritetspolicy

På Saltsjö Städ värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. I denna integritetspolicy beskrivs hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. Även hur du kan begära att din information uppdateras, rättas eller raderas. Vi uppmanar dig därför att noggrant läsa igenom detta integritetsmeddelande. För att kunna lägga in personuppgifter i Saltsjö Städs internetbaserade system eller via kontaktformuläret måste du alltid lämna ditt samtycke till att dina personuppgifter behandlas.

 

Integritetslagstiftning

 

Den svenska personuppgiftslagen, ersätts 25 maj 2018 av nya EU lagstiftningen GDPR.

Alla personuppgifter som du lägger in i Saltsjö Städ internetbaserade system, kontaktformulär, via avtal/offerter och tidsrapporteringsprogram eller andra formulär på hemsidan hanteras enligt GDPR som skyddar din personliga integritet.

GDPR är som sagt den nya dataskyddsförordningen som är till för att skydda Europeiska invånares rätt till ett privatliv. Den berör alla företag inom EU som lagrar personuppgifter. I korta drag säger GDPR att personuppgifter ska lagras och hanteras på ett sätt som innebär att de är skyddade och inte kan användas för andra syften än det man på förhand informerat om. Det ska också erbjudas en möjlighet för personer vars uppgifter finns sparade att kunna få sina uppgifter raderade ur systemet på egen begäran.

Personuppgifter

Personuppgifter är sådana uppgifter som kan användas för att identifiera dig eller som kan hänföras till dig som enskild individ.

Behandling av personuppgifter

 

När du söker en specifik tjänst eller lämnar en öppen ansökan till Saltsjö Städ ger du rättigheter till Saltsjö Städ att administrera dina uppgifter.

Den som har tillgång till dina uppgifter på Saltsjö Städ har möjlighet att uppdatera, ändra eller ta bort dina uppgifter. Saltsjö städ förbehåller sig rätten att efter eget godtycke radera dina uppgifter.

 

Cookies

 

Vi använder cookies i vårt hemsida. Cookies är små textfiler som placeras på din hårddisk närhelst du loggar in i det webbaserade systemet. Dessa filer identifierar din dator och lagrar dina val och annan data om ditt besök, inklusive spårningsanvändning i systemet och källan från vilken du t ex ansökt på en annons.

Du kan avaktivera cookies eller välja att din dator varnar dig varje gång en cookies sänds. Detta kan du göra via din webbläsares inställningar.

 

Ändringar i denna Integritetspolicy

 

Vänligen notera att denna Integritetspolicy kan komma ändras från tid till annan. Vi kommer att publicera sådana ändringar och om ändringarna är väsentliga kommer vi tillhandahålla ett mer utförligt meddelande.

 

Ytterligare information

 

Du har rätt att granska den information om dig som vi hanterar genom att kontakta oss. En sådan begäran kan ske skriftligen, vara försedd med din egenhändiga namnteckning och skickas per brev till vår adress Braxengatan 11 Saltsjöbaden. Går även att radera all information direkt genom att maila: info@saltsjostad.se

Om oss

Saltsjö Städ är ett familjeföretag som har en lång erfarenhet inom städ. Hos oss kan du känna dig trygg. Vi är fullt försäkrade hos Trygg-Hansa och lämnar alltid städgaranti på våra jobb. Som kund hos oss kan du förvänta ett professionellt resultat.

SALTSJÖ STÄD

Tel: 0708733674

Adress: Braxengatan 11 Saltsjöbaden

Email: info@saltsjostad.se